تحولات منطقه

استاندار آذربایجان غربی فعالیت‌های خادم‌یاران در خدمت به مخدومین با نام حضرت رضا(ع) را باعث آرامش و دلگرمی نیازمندان آبرومند دانست و گفت:امروزه نام و یاد حضرت رضا(ع) در هر محفل و مقصدی ذکر می‌شود امید به زندگی و آرامش را میان جامعه هدف افزایش می‌دهد.

خدمت به مخدومین با نام حضرت رضا (ع) موجب آرامش نیازمندان است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رضا رحمانی، استاندار آذربایجان غربی در دیدار با حسن روز نیک، مدیر کانون‌های خدمت رضوی آذربایجان شرقی که در دفتر کانون‌های خدمت رضوی این استان برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های خادم‌یاران رضوی در مسیر خدمت به مخدومان و نیازمندان، اظهار داشت: امروز نام و یاد حضرت رضا (ع) در هر محفل و مقصدی که ذکر می‌شود امید به زندگی و آرامش را در میان جامعه هدف افزایش داده و این امر، انگیزه خدمت را در هر فرد، به‌ویژه خادمان بارگاه منور رضوی تقویت می‌کند.

وی با اعلام آمادگی برای حمایت مادی و معنوی از فعالیت‌های کانون‌های خدمت رضوی در استان آذربایجان شرقی از خدمات و تلاش‌های مدیر و خادم‌یاران رضوی در مسیر گره‌گشایی از مشکلات نیازمندان و احسان پذیران قدردانی کرد.

در ادامه این دیدار، حسن روزنیک، مدیر کانون‌های خدمت رضوی آذربایجان شرقی گزارشی از فعالیت‌های خادم‌یاران رضوی این استان ارائه کرد و افزود: یکی از اهداف آستان قدس رضوی، توسعه مفهوم «خدمت، خادم و مخدوم» در مجموعه خادم‌یاری و کانون‌های خدمت ذیل بنیاد کرامت رضوی است.

وی تصریح کرد: توسعه خدمات اجتماعی زیر پرچم حضرت رضا (ع) و گسترش سیره رضوی از رویکردهای آستان قدس رضوی بوده و بر همین اساس تلاش می‌شود زمینه خدمت‌رسانی به افرادی که نیازمند حمایت و گره‌گشایی هستند، فراهم شود.

روزنیک گفت: خادم‌یاران بر اساس تخصص، توانمندی و ظرفیت‌های خود در کانون‌های عمومی و تخصصی سازماندهی شده‌اند تا بتوانند با حضور در کانون‌های محلی و تخصصی خدمات خود را زیر پرچم مقدس امام رضا (ع) به جامعه ارائه کنند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی آذربایجان شرقی با اشاره به فعالیت ۱۹ کانون عمومی و تخصصی در این استان، بیان داشت: برنامه‌های متنوعی در قالب این کانون‌ها در ۱۷ شهرستان در حال اجرا بوده و تلاش می‌شود اقشار مختلف جامعه از ظرفیت‌ها، تخصص‌ها و توانمندی‌های شبکه خادم‌یاری بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: هرچه ارتباط این شبکه با مردم و اقشار مختلف جامعه گسترده‌تر شود، مهر و محبت حضرت رضا (ع) و جریان مهربانی امام رئوف در جامعه ملموس‌تر خواهد شد و آثار و برکات بیشتری به همراه خواهد داشت.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر پنج هزار و ۴۸۴ خادم‌یار و یاور رضوی در شبکه استانی فعالیت دارند و با تکیه بر ظرفیت کانون‌های تخصصی و عمومی در مسیر گره‌گشایی، رفع موانع و حل مشکلات نیازمندان و احسان پذیران آبرومند این استان تلاش می‌کنند.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha